NEEM EEN ABONNEMENT >
FAQ
ALS JOUW VRAAG OVER DEZE COLLECTIE HIER NIET WORDT BEANTWOORD, NEEM DAN CONTACT OP MET DE KLANTENSERVICES.
A - Deze prachtige serie ligt vanaf 14 februari 2019 in de winkels.
A - De prijs van het tijdschrift is: deel 1 € 1,99, deel 2 € 5,99 en vanaf deel 3 € 11,99 per stuk. Als je je wilt abonneren, dan kan dat via onze abonneerpagina.
A - Deze geschenken zijn uitsluitend bestemd voor abonnees, maar als je je wilt abonneren, kan dat via onze abonneerpagina.
A - Je kunt betalen per automatische incasso of per factuur na ontvangst van 6 edities. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice: tel. 079-363 30 95.
A - Onze klantenservice kan dit voor je oplossen. Stuur een e-mail met in de onderwerpregel je naam en abonneenummer naar DeLorean@antwoordnummer.nu.
A - We zullen het vervangen voor het juiste deel. Stuur het onjuiste deel naar Bouw de Back to the Future DeLorean, Antwoordnummer 10107, 2700 VB Zoetermeer, samen met een notitie met daarop je naam, adres, abonneenummer en welke editie(s) je had moeten ontvangen. Een postzegel is niet nodig.
Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice, tel. 079-363 30 95 of stuur een e-mail naar DeLorean@antwoordnummer.nu met in de onderwerpregel je naam en abonneenummer.
A - Je kunt je abonnement elk moment opzeggen met een opzegtermijn van 28 dagen – neem daarvoor contact op met onze klantenservice via DeLorean@antwoordnummer.nu met in de onderwerpregel je naam en abonneenummer. Of bel 079-363 30 95.
A - Je kunt aan je tijdschriftenhandelaar vragen of hij het voor je kan bestellen en reserveren. Als je oude edities nodig hebt, vraag dan ze voor je na te bestellen, of neem zelf contact op met onze klantenservice: DeLorean@antwoordnummer.nu. Abonnees krijgen elk deel zonder extra verpakkings- en verzendkosten toegestuurd. Bovendien ontvangen abonnees 3 prachtige geschenken! De volledige informatie staat op onze abonneerpagina.
A - Er staan diverse lijnen tot onze beschikking, maar die kunnen bezet zijn tijdens piekuren, dus blijf het proberen. Ook kun je onze klantenservice mailen via DeLorean@antwoordnummer.nu.
A - Om edities na te bestellen, neem je contact op met onze klantenservice, tel. 079-36303095. Of stuur een e-mail naar DeLorean@antwoordnummer.nu. Houd er rekening mee dat de verzending tot 21 dagen kan duren.
A - Het kan een tijdelijk probleem zijn, dus klik op Verversen om de pagina opnieuw te laden. Als je problemen ondervindt op de beveiligde pagina's tijdens het afsluiten van een abonnement, stuur dan een e-mail naar DeLorean@antwoordnummer.nu. Of bel met 079-363 30 95.
A - Het tijdschrift is elke donderdag verkrijgbaar.
A - De auto is compleet in 130 delen.

TV-RECLAME

EXCLUSIEF VOORDEEL VOOR ABONNEES...
Mis geen enkel deel

Bezorging aan huis

Je ontvangt 3 geweldige, gratis geschenken

Je kunt op elk gewenst moment opzeggen

Geen extra verpakkings- en verzendkosten

Klantenservice bereikbaar per e-mail:
DeLorean@antwoordnummer.nu
Voor abonnees van Bouw de Back to the Future Delorean reserveren we automatisch alle onderdelen die nodig zijn voor het model. We hebben de auto zelf al helemaal vanaf het begin gebouwd, dus kunnen we garanderen dat alle onderdelen perfect passen. Je hebt voor de montage geen speciale vaardigheden of gereedschappen nodig; twee schoevendraaiers zijn voldoende (gratis voor abonnees).

1.) ABONNEER NU EN ONTVANG DE EERSTE UITGAVE GRATIS!*
2.) ONTVANG ELKE MAAND EEN PAKKET VAN 4 TOT 6 NUMMERS (GEEN EXTRA VERPAKKINGS- EN VERZENDKOSTEN).
3.) EXCLUSIEVE GESCHENKEN T.W.V. RUIM € 70,- ALS JE JE ABONNEERT.
4.) GEEN VERPLICHT MINIMUM AANTAL TIJDSCHRIFTEN. ELK MOMENT OPZEGBAAR ZONDER OPGAAF VAN REDEN.